I stolt annonssamarbete med Tyska Turistbyrån!
Bremen är fullt av upplevelser. Lyssna på berättelser under en guidad tur eller strosa runt bland mysiga butiker. Foto: WFB Bremen, Carina Tank, Melanka Helms Jacobs

Shopping och rundvandring

Bremen är lika mångsidigt, levande och intressant som människorna som bor här. Det finns så mycket att utforska i denna fascinerande stad vid Weser, så mycket historia att upptäcka, restauranger att äta på och platser att besöka.

Bremen erbjuder en mängd olika guidade turer som låter nyfikna besökare lära sig mer om stadens historia och kultur. En av de mest populära turerna är Historical City Tour som tar besökarna på en promenad genom stadens historiska centrum. Under rundturen får du se den berömda statyn med Bremens stadsmusiker, det medeltida kvarteret Schnoor och det imponerande rådhuset som finns med på UNESCO:s lista av världsarv.
Behöver du bara ett par nya jeans, eller vill du kanske bars strosa runt på gatorna och fönstershoppa? Oavsett om du är ute efter att shoppa tills du inte orkar bära fler påsar eller bara besöka mysiga, lokala butiker kan Bremen tillgodose dina behov. Shoppinggator, gallerior och bidrar till det stora utbudet av shoppingupplevelser.
Läs mer om Bremens stora utbud av aktiviteter 48 timmar i Bremen Boka en guidad tur i Bremen
Fler tips i bremen
Här hittar du reportage, artiklar och reseguider till de bästa restaurangerna, skönaste hotellen, roligaste aktiviteterna, snyggaste butikerna och mysigaste caféerna.

Joyvoy står för Joyful Voyages och det är precis det vi önskar dig.

© JOYVOY 2024