Pontonen öppnar i ny sommarkostym

Njut av en middag och vågskvalp på Kungsholmens soligaste sida! Restaurang Pontonen har öppnat för sommaren i ny, fräsch tappning.

Om det är något man önskar sig i Stockholm så är det fler restauranger vid vatten! Restaurang Pontonen är en av dessa med ett unikt läge på Norr Mälarstrand på Kungsholmen, så visst blir man lycklig när Brasserigruppen förnyar och förbättrar sitt guldkorn. 

I sommar satsar man på svenska smaker och menyn är framtagen av kökschef Johan Ekelund som skapat rätter utifrån vad han själv skulle vilja äta. Bland rätterna finns bland annat potatisgalette med löjrom, grillad vårkyckling, glödbakade betor och en självklar hallontartlett.

Grattis Stockholm! Pontonen har öppnat.

– Med vårt läge, nästintill omringade av vatten, med sol från morgon till kväll och med den vackra Stockholmssiluetten i förgrunden känns det helt självklart att visa upp det bästa av vad Sverige har att erbjuda i matväg under sommarmånaderna, säger Johan Ringkrans, ansvarig för Brasserigruppens utbud vid Norr Mälarstrand; Pontonen, Trattorian och Orangeriet. 

Pontonen är öppen alla veckans dagar från klockan 17.00. Om vädret tillåter öppnar restaurangen tidigare. Under fredagar och lördagar förhöjs stämningen med skön musik och utvalda DJ spelningar. I anslutning till Pontonen finns en allmän brygga som båtburna gäster kan lägga till vid.

Njut av svenska smaker på Pontonen på Norr Mälarstrand.
Dela artikeln
Läs mer
Här hittar du reportage, artiklar och reseguider till de bästa restaurangerna, skönaste hotellen, roligaste aktiviteterna, snyggaste butikerna och mysigaste caféerna.

Joyvoy står för Joyful Voyages och det är precis det vi önskar dig.

© JOYVOY 2024