Max Cekot

När Maksim Cekot, skolad av den (ö)kände Gordon Ramsay i London vände han hem till Lettland och slog för två år sedan upp portarna till en industrihall som tidigare rymde en snickerifabrik. I Riga var det många som skakade på huvudet.

En lyxig finkrog – i ett gammalt industriområde?! Men Cekots och hans kader av unga, hungriga och ambitiösa medarbetare visade inte bara att det går utan att det också gav internationellt eko. Här bjuds gästerna på en häftig show. Menyn är lika kompromisslös som hemlig. Här är det en nio rätter stark avsmakningsmeny som gäller. Enda undantaget görs för vegetarianer respektive nykterister, som erbjuds högkvalitativa alternativ till kött, fisk och vinpaket.
Foto: Max Cekot
Dela artikeln
Läs mer
Här hittar du reportage, artiklar och reseguider till de bästa restaurangerna, skönaste hotellen, roligaste aktiviteterna, snyggaste butikerna och mysigaste caféerna.

Joyvoy står för Joyful Voyages och det är precis det vi önskar dig.

© JOYVOY 2024