Reseguide Gotland

Prima Gård

Prima Gård är en kalkstenslada med anor från 1600-talet och är en destination i sig på norra Gotland. Här har makarna Emma och Martin skapat sitt eget lilla mysparadis med idel vackra miljöer av till synes slumpmässigt, men noga utvalda, stilleben av möbler, inredning, hantverk och hemodlat. Det är instagramvänligt så det stänker om det, på ett avslappnat och harmoniskt sätt.

Här kan man dricka hantverksrostat kaffe, äta en ljuvlig närodlad sommarlunch, beundra och köpa Emmas keramik, strosa bland fikon, örter, druvor och lavendel eller uppleva Martins finmiddag. Det senare är en exklusiv sittning som enbart serveras bara ett begränsat antal gånger varje sommar och är en upplevelse där köksmästaren förädlar gotländska råvaror i en 5-rättersmeny som du sent lär drömma.

Boka i god tid – platserna är populära. På Prima Gård arbetar man så hållbart och miljövänligt som möjligt och väljer alltid ekologiska, närproducerade råvaror i första hand.
Prima Gård, Bunge Ducker 405, 624 64 Fårösund
https://www.primagard.se/
Webbplats
https://www.primagard.se/
Adress
Prima Gård, Bunge Ducker 405, 624 64 Fårösund
Wine & dine på Gotland
Här hittar du reportage, artiklar och reseguider till de bästa restaurangerna, skönaste hotellen, roligaste aktiviteterna, snyggaste butikerna och mysigaste caféerna.

Joyvoy står för Joyful Voyages och det är precis det vi önskar dig.

© JOYVOY 2024