Reseguide Gotland

Krakas Krog

Krakas Krog ligger i Kräklingbo på östra Gotland och personifierar på många sätt essensen av en äkta gotländsk krog­ – här väljs råvaror efter säsong, fokus är kvalitet, hållbart jordbruk och etisk djurhållning. Råvarorna tillagas på modernt vis men genom tekniker som grundar sig i traditioner och åldrad kunskap. Vinerna kommer från likasinnade, odlare som värdesätter det småskaliga, som presterar kvalitet genom passion och i harmoni med de förutsättningar som ges på den plats där de verkar.

Här serveras helt enkelt mat inspirerad av det som finns nära och man beställer ett menypaket, så det är inte så mycket mer att fundera på när man väl slagit sig ner. Givetvis bokar man bord i god tid om man vill få en plats vid bordet.

För den som vill stanna på gården längre än den tid en måltid varar kan övernatta på Krakas – här finns några rum att hyra för den som håller sig framme i god tid – eller har tur.
Krakas Krog, Kräklings 223, 623 70 Katthammarsvik
http://krakas.se/en/
Webbplats
http://krakas.se/en/
Adress
Krakas Krog, Kräklings 223, 623 70 Katthammarsvik
Wine & dine på Gotland
Här hittar du reportage, artiklar och reseguider till de bästa restaurangerna, skönaste hotellen, roligaste aktiviteterna, snyggaste butikerna och mysigaste caféerna.

Joyvoy står för Joyful Voyages och det är precis det vi önskar dig.

© JOYVOY 2024