Reseguide Gotland

Bruna Dörren

”Gotlands skönaste sommarhäng.” Så beskriver Bruna Dörren sig själva och vi har inga invändningar, såvida det inte är just lyx och glamour man är ute efter. Här sitter den sköna stämningen i de udda brädlappar man byggt ihop sin inredning med, loppisfynden, de frodiga odlingarna och de vänliga leendena hos personalen. Servicen är måhända inte den raskaste i landet, men du ska heller inte vara stressad när du besöker Bruna Dörren.

Här är alla välkomna – det finns ett lekområde för barn och på scenen är det ofta liveuppträdanden, dans och fest in på småtimmarna för den som är ute efter lite hålligång. Restaurangen, som går under namnet Potobers, har extra fokus på potatis och här serveras personliga potatisrätter, alltifrån klassisk raggmunk, fish & chips och hamburgare, till somriga sallader och annorlunda potatisdesserter, men även goda pizzor. I trädgården hittar man baren One Love och glasståndet Glada Glassen.
Bruna Dörren, Claudelins väg 5, 623 65 Ljugarn
https://brunadorren.com/sv/hem/
Webbplats
https://brunadorren.com/sv/hem/
Adress
Bruna Dörren, Claudelins väg 5, 623 65 Ljugarn
Wine & dine på Gotland
Här hittar du reportage, artiklar och reseguider till de bästa restaurangerna, skönaste hotellen, roligaste aktiviteterna, snyggaste butikerna och mysigaste caféerna.

Joyvoy står för Joyful Voyages och det är precis det vi önskar dig.

© JOYVOY 2024