Yes, yes, yes!

Veganer, vegetarianer och alla andra som tycker att grönt (och alla andra färger) är skönt. Helsingfors okrönta vego-kungar kommer får dig att ropa ”Yes, yes, yes”!

”Yes, yes, yes!” var nämligen orden som de båda grundarna Alex och Richard utbrast när de upptäckte att en före detta McDonalds-lokal blivit ledig. Läget på Iso Roobertinkatu 1 i hjärtat av Helsingfors kunde inte vara bättre ¬så de kunde helt enkelt inte hejda sig. Nu var stunden kommen att slå till och göra verklighet av en gammal dröm om att starta en härlig krog och bar – som bara serverar vegetarisk mat.
Foto: Yes, yes, yes
Man kan inte annat än älska en restaurang som osar så mycket glädje – de rosa väggarna, den färgglada maten, de generösa blomsterarrangemangen, den ljuvliga vinterträdgården. För att inte tala om nyheten ”Wild Sundays”. Helsingforsborna är förstås precis lika trötta på pandemin som alla andra, men här ges ett tillfälle att fly tristessen med en härlig brunch med färggranna cocktails och drömma om en ljusare framtid. Som snart, snart är här…
Upptäck naturens guldkorn längs Ringvägen Pohjola route.
Dela artikeln
Läs mer
Här hittar du reportage, artiklar och reseguider till de bästa restaurangerna, skönaste hotellen, roligaste aktiviteterna, snyggaste butikerna och mysigaste caféerna.

Joyvoy står för Joyful Voyages och det är precis det vi önskar dig.

© JOYVOY 2024