Så maxar du ditt
golfspel i vår

När vintern börjar smyga sig på kan det vara skönt att ha något att se fram emot så våren inte känns så avlägsen. Boka ditt golfpaket på Eckerö Golfs 18-hålsbana här, för att kickstarta golfsäsongen 2021.
“Vi har flest soltimmar i Norden och fräsch 18-hålsbana för både medel- och elitspelaren. Som hemma, fast utomlands och bara 2 timmar bort” säger Tomas Sundberg som äger Eckerö Golf på Åland.

Eckerö Golf erbjuder fina spelmöjligheter med 18 uppfräschade hål, välskötta bunkrar och vackra dammar. De första nio hålen har en öppen karaktär utlagd i det åländska odlingslandskapet. De sista nio hålen är en skogsbana, kantad av tallskog och myrmarker.
Foto: Mezi Srnky
Drivingrangen är centralt placerad och för att ge alla en fin golfupplevelse har banan fått fyra olika tees. På så sätt får nybörjare, juniorer och andra kortslående spelare en golfbana där det är möjligt att nå green på rätt antal slag.
Banan passar också medelgolfaren, samtidigt som den är utmanande för elitgolfare, speciellt de sista nio skogshålen.
Även om banan är relativt flack och lätt att gå finns både golfbilar och vanliga golfvagnar att hyra, och givetvis även golfklubbor om man inte orkar ta med sin egen golf set.
Det går fort att ta sig till soliga Eckerö Golf – den sköna resan från Grisslehamn med Eckerö Linjen går på bara två timmar samtidigt som du kan njuta av mat & dryck ombord. Den förmånliga taxfreeshoppingen kan ses som extra bonus på denna snabba utlandsresa.

Väl framme finns gott om fina boendealternativ på tillgängligt avstånd från banan, som t.ex. Pensionat Stalldalen, flera resorts och mysiga gästgiverier och gott om restauranger och nattliv.

Eckerö Golfs samarbetspartners erbjuder prisvärda bokningspaket på länkarna nedan.
Dela artikeln
Läs mer
Här hittar du reportage, artiklar och reseguider till de bästa restaurangerna, skönaste hotellen, roligaste aktiviteterna, snyggaste butikerna och mysigaste caféerna.

Joyvoy står för Joyful Voyages och det är precis det vi önskar dig.

© JOYVOY 2024