De vågade satsa på drömmen

Drömmen om ett eget badhotell i den åländska skärgården blev sann. Johanna och Ebbe Delfs hittade drömhuset och tog sitt pick och pack och flyttade från hetsiga Köpenhamn till lugnet i Ålands skärgård.

Den historiska gården Carlsro byddges 1912 på ön Föglö utanför Åland. Carlsro Badhotell är den perfekta kombinationen av förförisk åländsk skärgårdsmiljö och charmigt danskt badhotell. Paret Johanna och Ebbe Delfs flyttade från Köpenhamn till Åland för att förverkliga drömmen om ett autentiskt och personligt badhotell.

Foto: Carlsro Badhotell

Carlsro ligger naturskönt på skärgårdsön Föglö en kort båtresa från fasta Åland. Den vackra fastigheten som är från tidigt 1900-tal ger hela vistelsen en lugn och rofylld inramning. Arkitekturen, kakelugnarna, den goda maten, närheten till havet där du kan ta uppfriskande morgondopp och möjligheten att handla i badhotellets egen delikatessbutik försätter alla dina sinnen i ett välbehövligt lugn. 

Den 4 juni kommer Carlsro Badhotell att öppna för övernattande gäster och bokningen är redan öppen. Vill man besöka Carlsro Badhotell redan nu går det bra att boka in sig på afternoon tea som håls vissa utvalda helger framöver. Se hemsidan för exakta datum.

Dela artikeln
Läs mer
Här hittar du reportage, artiklar och reseguider till de bästa restaurangerna, skönaste hotellen, roligaste aktiviteterna, snyggaste butikerna och mysigaste caféerna.

Joyvoy står för Joyful Voyages och det är precis det vi önskar dig.

© JOYVOY 2024