Reseguide Stockholm

Mr Cake

Tv-bagaren och kokboksförfattaren Roy Fares och Tössebegeriets mastermind Mattias Ljungberg öppnade Mr Cake tillsammans 2017 och succén var omedelbar. Det hjälpte säklert att Roy har närmare 200 000 följare på Instagram, men man ska inte var så snarstucken att vi påstår att det är enda hemligheten. Nej, gossarna har lyckats pricka bulls eye när det kommer till en massa behov och begär hos stockholmarna. Här kan man såväl fika som äta matigare rätter. De har även tagit hem amerikansk kafékultur med gigantiska bakverk och tårtbitar i oändligt många lager. Signaturbakverket är deras så kallade Red velvet croissant som är färgad med rödbetspulver och kakao och fyllda med cream cheese.

Mr Cake ligger i Arkitekturskolans gamla, brutalt coola lokaler. Här kan man inte boka bord, utan först till kvarn gäller, personalen styr effektivt placeringen – här kan man inte springa runt och paxa med jackor och sjalar.
Mr Cake, Rådmansgatan 12A, 11431 Stockholm
https://mrcake.se/
Webbplats
https://mrcake.se/
Adress
Mr Cake, Rådmansgatan 12A, 11431 Stockholm
Caféer i Stockholm
Här hittar du reportage, artiklar och reseguider till de bästa restaurangerna, skönaste hotellen, roligaste aktiviteterna, snyggaste butikerna och mysigaste caféerna.

Joyvoy står för Joyful Voyages och det är precis det vi önskar dig.

© JOYVOY 2024