Reseguide Åland

Stalldalen

Mitt på Åland, bländande naturskönt vid Säckvikens vatten ligger Stalldalen, som sedan några år tillbaka slagit upp portarna till ett vackert pensionat. Fastigheten som är från 30-talet har fått ett nytt liv och själ med entreprenören Christian Ekström som drivande eldsjäl. Här finner du snyggt renoverade rum, ett inspirerande kök och en generös matsal där hänsyn till naturmaterial och varsamhet stått som ledstjärnor vid renoveringen.

Det slående är känslan av personlig service och genuin passion för gästens bästa. Maten lagas av lokala råvaror med stor förkärlek till åländska smaker. I Stalldalens omgivningar finns möjligheter till en mängd friluftsaktiviteter. Dessutom är det nära till många av Ålands alla sevärdheter. En extra bonus är att Stalldalen även huserar en riktig åländsk bageriklassiker. Bröddoften från Johannas Hembakta förgyller din morgon och väcker habegär.
40 Stornäsvägen, 22410 Godby Finström, Åland
http://www.stalldalen.com
Webbplats
http://www.stalldalen.com
Adress
40 Stornäsvägen, 22410 Godby Finström, Åland
Hotell på Åland
Här hittar du reportage, artiklar och reseguider till de bästa restaurangerna, skönaste hotellen, roligaste aktiviteterna, snyggaste butikerna och mysigaste caféerna.

Joyvoy står för Joyful Voyages och det är precis det vi önskar dig.

© JOYVOY 2024