Kajsa Beausang, tidigare chefredaktör på RES, har rekryterats som chefredaktör till resesajten joyvoy.se. I samma veva lanserar bolaget Joyvoy Studio, en kommunikationsbyrå med exklusivt fokus på rese- och besöksnäringen.

Joyful Voyages, Joyvoy, sätter fokus på nearcation – resor på hemmaplan och i närområdet.

– Det ligger helt rätt i tiden att fokusera på resor i Skandinavien och Östersjöregionen. I samband med att reserestriktionerna väntas lätta ser vi en otrolig potential för resor i närområdet – nearcation. Vi glömmer lätt allt det unika som finns i vår närhet och inte minst allt det fantastiska som går att uppleva i Östersjöregionen. Här fyller vi en väsentlig lucka, säger Kajsa Beausang, chefredaktör på Joyvoy.

Kajsa Beausang kommer senast från tjänsten som chefredaktör på resemagasinet RES och har under sin långa karriär inom resejournalistik blivit en flitigt anlitad föreläsare inom resetrender och en frekvent gäst i tv och radio som reseexpert. 

– Vi är väldigt glada för rekryteringen av Kajsa. Hon är en av Sveriges mest rutinerade chefredaktörer inom resejournalistik och hon ger Joyvoy en riktigt vass kvalitetsstämpel med sin långa erfarenhet, säger Janis Pavuls, vd på Joyvoy.

Startar ny kommunikationsbyrå för reseindustrin och besöksnäringen

Nu passar bolaget även på att lansera Joyvoy Studio, en kommunikations- och contentbyrå, som exklusivt fokuserar på rese- och besöksnäringens behov av tjänster inom innehållsproduktion, PR, nativeannonsering och digital marknadsföring.

– Resebranschen och besöksnäringen genomlider ett stålbad, men tack vare vaccinet finns nu hopp om en ljusare framtid. Vi ser ett nytt och ökat behov från branschen att kommunicera och marknadsföra sig inför en tid bortom pandemier och restriktioner, säger Janis Pavuls.

Joyvoy Studio har redan dragit igång verksamheten och responsen har hittills varit mycket god.

– Skillnaden mellan oss och andra kommunikationsbyråer är att vi själva kommer från rese- och mediebranschen och har därför en djupare förståelse för behoven. Som branschpartner brinner vi genuint för att hjälpa näringen på fötter igen. Dessutom behöver vi inte förlita oss på någon annans plattform för publicering – vi har redan regionens enda redaktionella inspirationssajt för resor i närområdet där våra samarbetspartners hamnar i en relevant och inspirerande miljö, säger Janis Pavuls.

janis pavuls kajsa beausang 11

Janis Pavuls, vd och Kajsa Beausang, chefredaktör. Foto Anton Körberg

Missa inga tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

Här hittar du reportage, artiklar och reseguider till de bästa restaurangerna, skönaste hotellen, roligaste aktiviteterna, snyggaste butikerna och mysigaste caféerna.

Joyvoy står för Joyful Voyages och det är precis det vi önskar dig.

© JOYVOY 2024