Ett Hem slår upp portarna till två nya adresser

Är du ute efter en unik och personlig hotellupplevelse har du hamnat helt rätt på Ett Hem. Boutiquehotellet i idylliska Lärkstaden i Stockholm beskrivs allra bäst av namnet själv – eller rättare sagt så som man drömmer om att ha det där hemma. Nu öppnar hotellet upp den intilliggande fastigheten med ytterligare tio gästrum och sociala ytor för umgänge och avkoppling. Inom kort invigs även tre nya residensvåningar och ett fullskaligt gym.

För tio år sedan slog Jeanette Mix upp dörrarna till det mysiga och annorlunda boutiquehotellet Ett Hem. Nu välkomnas fler gäster till hotellets 22 gästrum och öppna, sociala ytor. I vardagsrummen, biblioteket, orangeriet och trädgården skapas spännande möten mellan människor från olika delar av världen. Hotellet är designat från grunden av Ilse Crawford och rummen är individuellt skapade för gäster som är ute efter det lilla extra, och en mer personlig touch än bara ett lyxhotell med röda mattan och guldmanér.                           

Foto: Ett hem

I No 2 hittar du köket med orangeri, biblioteket och trädgården där mat och dryck serveras i en mer privat miljö. No 4 bjuder in till en mer kulturell, livlig och energifull vistelse. Balkongen, trädgården och växthuset tar emot större sällskap under årets varma månader och inomhus hittar du även Salongen, ett vardagsrum samt en privat gästlounge. I köken förbereds maten framför dig och rätterna komponeras efter säsong med närproducerade råvaror. Under sommarmånaderna skördar kockarna dessutom egenodlade grönsaker och kryddor i växthuset medan gäster äter frukost i lugn och ro precis intill.

Foto: Ett hem

Ledorden för Ett Hem är subtil kvalitet, värme och komfort i kombination av design, konst och personlig service. Och konceptet verkar ha gått hem. Hotellet har nämligen hyllats på såväl nationell som internationell nivå och har utsetts till ’Best hotel in the world’ av Tatler 2018, Conde Nast Traveler ’ Gold List’ 2019 och Mr & Mrs Smith Awards ’ Best-Dressed Hotel Winner’ 2015.

Foto: Ett Hem

Ett Hem kan beskrivas som ett tidlöst skandinaviskt hem med internationell prägel. Interiören och atmosfären i No 4 följer samma tydliga och genomgående känsla av ett skandinaviskt hem och är en förlängning av No 2. Varje detalj är noga utvald. Kurerade design- och möbelklassiker förenas med egendesignade möbler. På så sätt sticker Ett Hem sticker ut ur mängden med sin mysiga hemma-hos känsla med 5-stjärnig guldkant.

Dela artikeln

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Läs mer